Our padel story

Our Padel Story
Vi kan med stor glädje meddela att vi numera är samarbetspartner med OPS – Our Padel Story.
Företaget startade 2017 av Anders och Jens som har haft racketsport som intresse hela livet. Tennis, badminton och squash har varit en stor del av deras liv men la detta åt sidan för att kunna spela fler timmar padel direkt efter första gången dem provade padel.

“Då vi hade svårt att hitta ett padelracket som tilltalade oss i prestanda, design och pris bestämde vi oss för att själva utveckla ett padelracket. Detta var möjligt att genomföra tack vare vår långa erfarenhet inom teknisk produktutveckling och serieproduktion. Resultatet blev lyckat och vi bestämde oss för att satsa på att bygga upp ett företag kring racket. Nu finns våra svenskutvecklade padelracket även tillgängligt för dig och det finns inga ursäkter att inte prestera på banan.” -Anders & Jens

Dessa rack kommer vi erbjuda:

  • Chapter One – Rund form. Perfekt nybörjarracket
  • Chapter Two -Droppformat
  • HEX12K – Droppformat

Se i vår shop vad som finns i lager idag!
https://www.te-sports.se/shop/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *